Υγραεριοκίνηση

Εξοικονομιση χρημάτων!

Το υγραέριο ως καύσιμο στο αυτοκίνητο, είναι πλέον μια οικονομική λύση για την κίνηση του αυτοκινήτου σας στο μισό κόστος. Μετατροπή οχήματος σε υγραεριοκίνητο με σύγχρονα συστήματα υγραεριοκίνησης.

Οδηγείτε με πράσινη ενέργεια με το όχημά σας, έτσι προστατεύετε το περιβάλλον, κάνοντας οικονομία στην τσέπη σας. Λιγότεροι ρύποι στα καυσαέρια λόγο τις τέλειας ανάμιξης αέρα και υγραερίου, λόγο ότι είναι και τα δύο στοιχεία σε αέρια μορφή άρα τέλεια καύση. Καθαρή καύση (ίσον) μεγαλύτερη διάρκεια ζωής κινητήρα.

Τι είναι το υγραέριο

Το υγραέριο ονομάζεται διεθνώς και (LPG) (LIQUIFIED PETROLEUM GAS)

Το υγραέριο είναι ένα μίγμα υδρογονανθράκων της σειράς των παραφινών που αποτελείται κυρίως από το προπάνιο C3H8 και βουτάνιο C4H12.Το βουτάνιο και το προπάνιο κατά την χημική τους σύνθεση περιέχουν πάντα και ένα ποσοστό ακαθαρσιών που προέρχονται από άλλους υδρογονάνθρακες, κυρίως προπυλένιο και βουτυλαίνιο.

Αποστολή μας

Η υψηλής ποιότητας υπηρεσίες για ότι χρειάζεται το αυτοκίνητο σας. Ανεξάρτητα του οχήματος που οδηγείτε, μπορείτε να το αφήσετε στα χέρια μας χωρίς ίχνος ανησυχίας.

Όραμα μας

Να είμαστε το υψηλότερο πρότυπο συνεργείο για συντήρηση και επισκευές αυτοκινήτων και να βρισκόμαστε στην επιτομή των εξελίξεων σε τεχνολογικό επίπεδο.

Στόχος μας

Στόχος μας να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη κάθε πελάτη με την συνέπεια μας και την ειλικρίνειά μας, επιλύσουμε όλα τα ζητήματα επισκευής οχημάτων σε ένα ζεστό και επαγγελματικό περιβάλλον.