Ποιοι είμαστε

Auto Center MANOLAKIS

Αξιοπιστία & Επαγγελματισμός

Η εταιρία δημιουργήθηκε το 1987 με πολύ μεράκι και αγάπη προς το αυτοκίνητο. Είχε έδρα την Γλυφάδα μέχρι το 2010, ενώ στη συνέχεια μεταφερθήκαμε στις νέες μας εγκαταστάσεις όπου λειτουργούμε μέχρι και σήμερα οι οποίες βρίσκονται στην Αργυρούπολη.

Στην AUTO CENTER δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την συντήρηση του αυτοκινήτου σας. Γνωρίζουμε το καλύτερο για το αυτοκίνητο σας. Κλείστε τώρα ραντεβού και απολαύστε την διαφορά στο service σας.

50+ Χρόνια Εμπειρίας

Με πάνω από 50 χρόνια εμπειρίας στο ενεργητικό μας, ο αριθμός των εργαζομένων μας έχει περάσει πάνω από δέκα. Η εμπιστοσύνη και η ειλικρίνεια που προσφέρουμε μας έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη πολλών πελατών, μερικοί που χρονολογούνται από την ίδρυσή μας.

Με την ίδρυση της AutoCenter , εξασφαλίζουμε ότι οι πελάτες μας καλύπτονται από την συνήθη συντήρηση μέχρι τις μεγάλες επισκευές. Με ένα καλά εξοπλισμένο μηχανολογικό εργαστήριο που παρουσιάζει τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό και τον εξειδικευμένο και έμπειρο μηχανικό, είμαστε εξειδικευμένοι στη διάγνωση και επισκευή ακόμη και των πιο πρόσφατων μοντέλων.