Προγραμματισμός νέων κλειδιών

Θέλετε καινούριο κλειδί για το αυτοκίνητο σας;

Με το νέο μας μηχάνημα της AUTEL IM608 PRO μπορούμε να σας φτιάξουμε και να προγραμματίσουμε όλα τα κλείδια και το immobilizer του αυτοκινήτου σας αυθημερόν.

Μπορούμε να φτιάξουμε κλειδιά στα περισσότερα αυτοκίνητα της αγοράς νέου τύπου, όπως keyless και smart μοντέλα (2020 – 2022).

Καλύπτουμε πολλές μάρκες όπως Mercedes , Audi , Vw, Toyota , Renault , Volvo , Porsche και πολλά άλλα μοντέλα της αγοράς.

Έχετε χάσει όλα τα κλειδιά σας;

Με το υπερσύγχρονο μηχάνημα μας καλύπτουμε με επιτυχία αρκετά οχήματα τα οποία έχουν χάσει όλα τα κλειδιά τους όπως  Μercedes , Bmw , Vw , Audi και πολλά ακόμα.

Ξεκλείδωμα  – προγραμματισμός  και επισκευή κλειδιών (Bmw – mini , Mercedes , Group Vag κ.α.) – all key lost machine autel

Αποστολή μας

Η υψηλής ποιότητας υπηρεσίες για ότι χρειάζεται το αυτοκίνητο σας. Ανεξάρτητα του οχήματος που οδηγείτε, μπορείτε να το αφήσετε στα χέρια μας χωρίς ίχνος ανησυχίας.

Όραμα μας

Να είμαστε το υψηλότερο πρότυπο συνεργείο για συντήρηση και επισκευές αυτοκινήτων και να βρισκόμαστε στην επιτομή των εξελίξεων σε τεχνολογικό επίπεδο.

Στόχος μας

Στόχος μας να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη κάθε πελάτη με την συνέπεια μας και την ειλικρίνειά μας, επιλύσουμε όλα τα ζητήματα επισκευής οχημάτων σε ένα ζεστό και επαγγελματικό περιβάλλον.