Καθαρισμός κινητήρα

Ξεκάπνισμα κινητήρα & Επαναφορά ισχύος

Η διαδικασία καθαρισμού άνθρακα (engine carbon cleaning), χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό ιζημάτων άνθρακα  από τον χώρο εσωτερικής καύσης κάθε κινητήρα. Το μηχάνημα καθαρισμού άνθρακα χρησιμοποιεί αποσταγμένο νερό και μικρό ποσοστό ηλεκτρικής ενέργειας για την παραγωγή αερίου, υδρογόνου και οξυγόνου (ΗΗΟ). 

Το υδρογόνο που παράγεται μαζί με το οξυγόνο εισέρχονται στον κινητήρα και εξέρχονται από το σύστημα εξαγωγής καυσαερίων (εξάτμιση), βοηθώντας στην απομάκρυνση της συσσώρευσης άνθρακα σε μορφή νερού.

Διαδικασία καθαρισμού

Αυτή η πρωτοποριακή μέθοδος  ποτέ δεν θα βλάψει τα εξαρτήματα του κινητήρα σας  ούτε θα παράγει περιβαλλοντικά απόβλητα  ή επιβλαβή αέρια για την υγεία από την εξάτμιση κατά την διαδικασία καθαρισμού.

  • Εισαγωγή υδρογόνου και οξυγόνου στο σύστημα τροφοδοσίας.
  • Καύση του υδρογόνου και οξυγόνου μαζί με το καύσιμο. (βενζίνη , πετρέλαιο , υγραέριο).
  • Απομάκρυνση άνθρακα από τον κινητήρα από την εξάτμιση σε μορφή νερού.

Αποστολή μας

Η υψηλής ποιότητας υπηρεσίες για ότι χρειάζεται το αυτοκίνητο σας. Ανεξάρτητα του οχήματος που οδηγείτε, μπορείτε να το αφήσετε στα χέρια μας χωρίς ίχνος ανησυχίας.

Όραμα μας

Να είμαστε το υψηλότερο πρότυπο συνεργείο για συντήρηση και επισκευές αυτοκινήτων και να βρισκόμαστε στην επιτομή των εξελίξεων σε τεχνολογικό επίπεδο.

Στόχος μας

Στόχος μας να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη κάθε πελάτη με την συνέπεια μας και την ειλικρίνειά μας, επιλύσουμε όλα τα ζητήματα επισκευής οχημάτων σε ένα ζεστό και επαγγελματικό περιβάλλον.