Η DnA Dynamic Automotive με το εμπορικό σήμα της LAM Engineering srl, ιδρύθηκε το 1999 και είναι υπεύθυνη για το σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την παραγωγή ειδικών οχημάτων και τις τροποποιήσεις τυποποιημένων οχημάτων στον τομέα των οδικών, αθλητικών και αγωνιστικών πεδίων.

Η μεγάλη εμπειρία και η υψηλή τεχνολογία που παρήχθησαν στην παραγωγή πλαισίων και συστημάτων ανάρτησης, η προηγμένη και σύγχρονη τεχνογνωσία σχεδιασμού, προσομοίωσης και υπολογισμού, η εκλεπτυσμένη τεχνική και το αξεπέραστο πάθος για τα αυτοκίνητα έρχονται μαζί για να δώσουν ζωή στη νέα σειρά προϊόντων DnA.

Δυναμική αυτοκινητοβιομηχανία DnA

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ DNA RACING ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΞΕΛΊΞΕΙ BΕΛΤΙΩΜΕΝΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΟΥΝ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ.
DnA Racing

Η συγκεκριμένη DnA Racing διαθέτει παγκόσμια φήμη ως κορυφαίος κατασκευαστής εξαρτημάτων ανάρτησης και βελτίωσης επιδόσεων που προσφέρουν σημαντικά οφέλη στην ισορροπία του οχήματος, την ακρίβεια της διεύθυνσης, τα επίπεδα πρόσφυσης και την απόλυτη απόδοση οδήγησης. Αποτελείται από ρυθμιζόμενες ράβδους ταλάντωσης (επίσης γνωστοί ως ράβδοι σταθεροποίησης ή ράβδους αντιστήριξης), στηρίγματα πλαισίου, προϊόντα ευθυγράμμισης και βραχίονες ελέγχου πλαισίου, κορυφαίες βάσεις, πλάκες καμπύλης και πολλά άλλα. Τα προϊόντα DnA Racing παρέχουν συνεργεία αυτοκινήτων, συντονιστές, λάτρεις και δρομείς με καινοτόμες λύσεις για προβλήματα ανάρτησης και χειρισμού ενώ παράλληλα παρέχουν αποδεδειγμένα αποτελέσματα επίλυσης προβλημάτων για πολλές από τις πλατφόρμες οχημάτων παγκοσμίως.