Λίγα λόγια για εμάς

Γενικό συνεργείο αυτοκινήτων - Τοποθέτηση υγραέριο κίνησης

Η εταιρία δημιουργήθηκε το 1987 με πολύ μεράκι και αγάπη προς το αυτοκίνητο. Είχε έδρα την Γλυφάδα μέχρι το 2010 ύστερα μεταφερθήκαμε στις νέες μας εγκαταστάσεις όπου λειτουργούμε μέχρι και σήμερα οι οποίες βρίσκονται στην Αργυρούπολη. Στην AUTO CENTER δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την συντήρηση του αυτοκινήτου σας. Γνωρίζουμε το καλύτερο για το αυτοκίνητό σας. Κλείστε τώρα ραντεβού και απολαύστε την διαφορά στο service σας.

   ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ 
    ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΣΗ
   24/7 ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
   ΜΕΓΑΛΗ ΓΚΑΜΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ 

Σχετικά με εμάς

Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

AutoCenter υψηλή ποιότητα service, δεξιότητες,υγραεριοκίνηση, λάδια και ανταλακτικά. Συνεπώς, ανεξάρτητα από το τι οδηγείτε, μπορείτε να το αφήσετε στα χέρια μας χωρίς ίχνος ανησυχίας.

Το οραμα μας

Είτε ψάχνετε για προγραμματισμένη συντήρηση αυτοκινήτων, επισκευή φρένων , αλλαγή λαδιού, επισκευή διεύθυνσης, επισκευή εξάτμισης, ευθυγράμμιση τροχών ,επισκεύη εγκεφάλων ή περισσότερα, θα τα βρείτε σε εμάς.

Η Εταιρία μας

Με πάνω από 50 χρόνια εμπειρίας στο ενεργητικό μας, ο αριθμός των εργαζομένων μας έχει περάσει πάνω από δέκα. Η εμπιστοσύνη και η ειλικρίνεια που προσφέρουμε μας έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη πολλών πελατών, μερικοί που χρονολογούνται από την ίδρυσή μας.

Με την ίδριση της AutoCenter , εξασφαλίζουμε ότι οι πελάτες μας καλύπτονται από την συνήθη συντήρηση μέχρι τις μεγάλες επισκευές. Με ένα καλά εξοπλισμένο μηχανολογικό εργαστήριο που παρουσιάζει τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό και τον εξειδικευμένο και έμπειρο μηχανικό, είμαστε εξειδικευμένοι στη διάγνωση και επισκευή ακόμη και των πιο πρόσφατων μοντέλων.

 

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Picture of STRATOS MANOLAKIS
Μηχανικός

STRATOS MANOLAKIS

Μηχανικός και προγραματιστής στα αυτοκίνητα.

Picture of MARIOS MANOLAKIS
Ηλεκτρολόγος

MARIOS MANOLAKIS

Ηλεκτρολόγος και επισκευαστής ηλεκτρονικών συστημάτων.