ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Συμαχία αλληλεγγύης και κοινωνικής ευθύνης
Σε ποιούς καταναλωτές απευθύνεται 
 

«Ζούμε σε μία εποχή που ευημερούν… οι αριθμοί και υποφέρουν οι κοινωνίες»

 • Τα παραπάνω νούμερα δείχνουν ότι σχεδόν 3 εκατ. Έλληνες έχουν μειωμένες απολαβές σε μια εποχή που οι ανάγκες επιβίωσης αυξάνονται με ραγδαίους ρυθμούς.
 • Όπως καταγράφει πρόσφατη έρευνα του «Auto Τρίτη», ένα σημαντικό ποσοστό του ελληνικού πληθυσμού, έως και 70%, δεν έχει την οικονομική δυνατότητα σωστής συντήρησης του αυτοκινήτου τους. 
 • Όσο μάλιστα και περαιτέρω συμπολίτες μας, κινδυνεύουν από το μέτρο της εφεδρείας – απόλυσης σε  Ιδιωτικό και ευρύτερο Δημόσιο τομέα, η οικονομική τους ευμάρεια θα μειώνεται και μαζί και η «φροντίδα» του οχήματος, καθώς αποτελεί μία από τις τελευταίες τους προτεραιότητες.
 • Καθώς πολλοί δεν γνωρίζουν ότι η συντήρηση του οχήματος αποτελεί βασικό συντελεστή ασφάλειας, φαίνεται πως παραμελούν τους κινδύνους που «παραμονεύουν» και μπορούν να αποτελέσουν αιτία ατυχήματος.
 • Με έντονο το συναίσθημα της «κοινωνικής ευθύνης» και λαμβάνοντας υπόψη την τρέχουσα οικονομική κατάσταση στην οποία έχουμε περιέλθει, ο εμπνευστής της ιδέας το περιοδικό «AutoΤρίτη», το Ινστιτούτο «ΙΔΕΕΑ» και η εφημερίδα το «Συνεργείο του Αυτοκινήτου» προέβησαν στη «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ».

Μαζί μας, και δεκάδες ελληνικές επιχειρήσεις υπηρεσιών αυτοκινήτου και μοτοσυκλέτας (συνεργεία, ΚΤΕΟ, ελαστικά, ανταλλακτικά, ασφαλιστικές κ.λπ.) σε όλη την Ελλάδα.

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ για δράση και συσπείρωση των υγιών εκείνων δυνάμεων (οργανισμών και επιχειρήσεων) που ΘΕΛΟΥΝ και ΜΠΟΡΟΥΝ να ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ να «ελαφρύνει το φορτίο» των ΕΥΠΑΘΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ της πατρίδας μας.

Το Ι.Δ.Ε.Ε.Α. και η εφημερίδα το “Σ” συμμετέχουν ενεργά στη ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ μαζί με το AUTO ΤΡΙΤΗ και το Ι.Ο.ΑΣ. «Π. Μυλωνάς».  Πρόκειται για ένα πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, με τριπλή στόχευση:

 1. Μείωση ατυχημάτων, λόγω πλημμελούς συντήρησης των οχημάτων
 2. Διευκόλυνση συμπολιτών μας που θέλουν αλλά δεν μπορούν οικονομικά
 3. Ανάδειξη των ελληνικών επιχειρήσεων, που και θέλουν και μπορούν

Το πρόγραμμα έως 50% έκπτωση & 100% ασφάλεια απευθύνεται σε ευπαθείς και πληττόμενες από την κρίση κοινωνικές ομάδες, όπως:

 • ¶νεργοι ή σε εφεδρεία   
 • Συνταξιούχοι   
 • Τρίτεκνοι και πολύτεκνοι   
 • Στρατευμένοι   
 • Φοιτητές

ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

 

Όλες οι παραπάνω ευπαθείς κοινωνικές ομάδες μπορούν να πάνε το αυτοκίνητό τους στα πανελλαδικά συνεργαζόμενα με το πρόγραμμα συνεργεία για ΔΩΡΕΑΝ ΕΛΕΓΧΟ  έως και 10 σημείων ανάλογα με το είδος της επιχείρησης, που σχετίζονται με την 100% οδική ασφάλεια του αυτοκινήτου τους.

(1) Μπαταρία, ηλεκτρικό σύστημα

(2) Ελαστικά,

ΔΩΡΕΑΝ ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ(3) Υαλοκαθαριστήρες,

(4) Υγρά αυτοκινήτου,

(5) Σύστημα πέδησης,

(6) Χειρόφρενο/ποδόφρενο,

(7) Σύστημα διεύθυνσης,

(8) Σύστημα φώτων,

(9) Σύστημα ανάρτησης,

(10) Εξάτμιση – καταλύτης (οπτικός έλεγχος)

Σε περίπτωση που χρειάζεται κάποια επισκευή, το συνεργαζόμενο συνεργείο αναλαμβάνει την επισκευή με ΕΚΠΤΩΣΗ έως 50% στο κόστος εργασίας, με βάση την εργατοώρα του, που είναι υποχρεωτικά αναγραφόμενη στη φόρμα συμμετοχής.

Τα ανταλλακτικά της επισκευής βαρύνουν τον πελάτη και μπορεί –αν θέλει– να τα προμηθευτεί από εταιρίες ανταλλακτικών που συμμετέχουν επίσης στο πρόγραμμα.

 

ΝΕΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

TUNING OPEL CORSA OPC ME EXTERNAL K04

ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ ΥΒΡΙΔΙΟ OPEL CORSA OPCTIAL EXTERNAL 38MM ΣΤΟ Μ&....more

ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΑΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΣΑΣ CARBON ENGINE CLEANING

ENGINE CARBON CLEANINGΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣΗ δ&iota....more

ΠΡΟΣΦΟΡΑ SERVICE SMART 600cc - 700cc - 1000cc

Προσφορά για οικονομικό SERVICE για  το&....more

ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗ ΣΕ SMART FOR TWO 600CC

ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗ - SMART 600CC Τώρα και σε SMART ....more


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Valid XHTML 1.0 Transitional