ΦΩΤΑ ΧΕΝΟΝ

ΦΩΤΑ XENOΝ

 

  • Φώτα ΧΕΝΟΝ Οι υψηλής εκκένωσης (H.I.D.) λυχνίες είναι ένας τύπος τεχνολογίας φωτισμού που αντικαθιστά το νήμα της λάμπας πυράκτωσης.
  • Το ποσό παραγωγής φωτεινότητας είναι τρεις φορές μεγαλύτερο απο αυτό ενός απλού λαμπτήρα με νήμα πυράκτωσης, έστω κι αν είναι γεμισμένος με αέριο Xenon, Krypton ή Halogen. Παράγουν επίσης μία υψηλότερη θερμοκρασία χρώματος (πιο κοντά στο φυσικό φως ημέρας).

  • Tα φώτα Xenon GE είναι επώνυμα, ποιοτικά και συμβατά, κατάλληλά για τα ηλεκτρονικά συστήματα του αυτοκινήτου σας, ακόμα και με τελευταίας τεχνολογίας μοντέλα που φέρουν τον δίαυλο επικοινωνίας CAN! Εξοικονόμηση Ενέργειας. Τα φώτα Xenon καταναλώνουν μόνο 35W ηλεκτρικής ενέργειας καθιστώντας τα 3 φορές αποδοτικότερα από τους συμβατικούς λαμπτήρες αλογόνου.Διάρκεια Ζωής. Οι λαμπτήρες Xenon δεν έχουν νήμα πυράκτωσης. Αντί αυτού το φως δημιουργείται από μια ηλεκτρική εκκένωση μεταξύ δύο ηλεκτροδίων βολφραμίου σε μια αεροστεγή κάψουλα γεμισμένη με το ευγενές αέριο Xenon. Το γεγονός αυτό δεκαπλασιάζει την διάρκεια ζωής του λαμπτήρα δεδομένου ότι οι οδικές δονήσεις δεν μπορούν να προκαλέσουν τη ζημία στην τεχνολογία φωτισμού καθώς δεν έχουν νήμα πυράκτωσης.

  • Ακόμα οι ενισχυτές είναι κατασκευασμένοι απο υψηλής ποιότητας μέταλλο και λοιπά υλικά, εν αντιθέσει με τους φθηνούς aftermarket για εγγυημένη απόδοση και αξιοπιστία, που δεν θέτει σε κίνδυνο την μονάδα ελέγχου φώτων του αυτοκινήτου σας σε περίπτωση βραχυκυκλώματος. ΑσφάλειαΤα φώτα Xenon παράγουν 300 % περισσότερη φωτεινότητα από τους συμβατικούς λαμπτήρες αλογόνου προσθέτοντας ένα extra περιθώριο οδηγικής ασφάλειας.Ελκυστική Εμφάνιση:Η τεχνολογία Xenon παράγει άνετο φως που είναι πολύ κοντά στο φυσικό φως που εκπέμπεται από τον ήλιο. Τα φώτα Xenon αποτελούν απο τις καλύτερες επενδύσεις στο χώρο των αξεσουάρ και έχουν γίνει σύμβολο των πολυτελών αυτοκινήτων.Αξιοπιστία - 12 Μήνες Εγγύηση

xenon diference

 

ΝΕΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

TUNING OPEL CORSA OPC ME EXTERNAL K04

ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ ΥΒΡΙΔΙΟ OPEL CORSA OPCTIAL EXTERNAL 38MM ΣΤΟ Μ&....more

ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΑΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΣΑΣ CARBON ENGINE CLEANING

ENGINE CARBON CLEANINGΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣΗ δ&iota....more

ΠΡΟΣΦΟΡΑ SERVICE SMART 600cc - 700cc - 1000cc

Προσφορά για οικονομικό SERVICE για  το&....more

ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗ ΣΕ SMART FOR TWO 600CC

ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗ - SMART 600CC Τώρα και σε SMART ....more


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Valid XHTML 1.0 Transitional